måndag 1 februari 2010

Fram och tillbaka...

Ja, då var man hemma igen.. fast åker till Tjörn redan imorgon igen.

Helgen har varit tuff, packande och städande. Provtagningar i Kungälv både lördag och söndag. Måste säga att de är roliga på Kungälv. Förra gången mina värden var dåliga så de ville ha provtagningar på helgen.. då ville de knappt göra det i Kungälv. Jag blev skickad fram och tillbaka mellan akuten och jouren. Akuten ville inte göra det och jouren tar inte venprov. Till slut så gick de med på det i alla fall.. så akuten gjorde det.
I lördags var de så noggranna så de tog pulsen, tempen och blodtrycken.. de var nära att skriva in mig också.. :) Haha.. antingen eller...

I går fick vi i alla fall lastat hela släpet och hämtade tjejerna på vägen hemåt.. stannade till i Kungälv igen och där fick vi vänta och vänta.. :( Kom iväg till slut i alla fall.. och det snöade för fullt. E6:an var inte roliga söderut.. massa snö och vita vägar. Lastbilar som körde om yrde upp en massa snörök så man såg ingenting. Tänkte att det var lagom att tanka i Halmstad.. men upptäckte att det är nog bättre att tanka i Varberg så slipper vi sitta och vara oroliga.. men när vi skulle köra av så snöade det så att vi missade avfarten.. jaja.. det skall ju räcka. Och tanken sjönk.. man kan ju säga att vi hade överlass. ;) Vi stannade i Halmstad och hade då knappt tre liter kvar.. haha.. men vi klarade det. Stannade till på McDonalds och David tog över körningen.
När vi kom hem så fick vi ju lasta ur.. vi var supertrött både jag och David men vi bet ihop. Först in med grejer i förrådet och sedan upp i lägenheten. Vi bar och bar. Trodde stundtals att ryggen skulle gå av. Fan va ont det gjorde, men när klockan var tolv var vi klara. Körde bort bilen, tog en promenad med hundarna och sedan satte vi oss i soffan.

Idag var det upp. Superdupertrött och köra in släpet till Kristianstad. Efter det var det dags för prover. Sedan hem. Klockan två var det möte på skolan. Wilmas lärare och specialpedagog var med. Kändes jättebra och de hade redan bokat tid till psykologen.. mycket snabbare än vad det gick att fixa på Tjörn.. ;) Redan om en månad. Underbart.

Nu är det dags att laga middag snart. Sedan skall Wilma till scouterna. David skall ut med en arbetskamrat så det är jag och alla tjejerna idag. :) Får se när David kommer hem.. och om jag får höra de välkända orden... -Ulle, jag är full! ;) <3

Imorgon bär det av till Tjörn och röntgen i Uddevalla. På onsdag börjar behandlingen. Pust.. fan va dagarna och veckorna går. Hinner inte med!!


Puss och Kram på er!!

1 kommentar:

Anonym sa...

PUH vilket tempo. Du är beundransvärd.
Kerstin