söndag 21 mars 2010

Måndag igen...

Konstigt att det blir skrivning i bloggen på måndagar nuförtiden.. ;)

I fredags fyllde Wilma år och vi åkte in till Kristianstad och hon fick en ny cykel som hon behövde. :) Hon blev sååååå glad. <3 Älskade älskade Wilma fyllde ju 11 år. Hon började dagen bra med att messa mig 05,45... Vackna... Haha.. hon ville nog inte ligga kvar i sängen längre. ;) Jaja.. vi fick i alla fall sjungt för henne och gett henne presenter på morgonen med. Mamma kom på eftermiddagen så vi hann mysa lite med Wilma innan det var dags för henne att cykla på kalas till en klasskompis. :) Hon kom inte hem förrän klockan nästan var elva. Då hade de lekt nagellackleken och tittat på Twilight.

På lördagen skulle vi ha kalas för Mira och Wilma. Så det var lite städning och bakning av pizzor. ;) Mamma och Mira följde med Wiola till hennes fotbollsträning. Efter träningen och dusch så kom gästerna och det var en jättetrevlig kväll. Det blev ett litet besök vi mitt trollbord som var så himla häftigt. :)

Söndagen blev lugn. Plockade lite.. hade begravning för Zack, vår ena hamster som dog på fredagen. :(

Idag är det som sagt måndag igen.. och det är såååå lugnt när vardagen kommer. ;) I soffan ligger mormor och Wiola och myser, Nova och David har åkt.. de stora tjejerna jagas till skolan. ;)

För mig är det provtagning idag, annars är det väl lugnt. Mamma är ju kvar så det blir väl lite prat och så.. för i eftermiddag skall hon och Wilma shoppa. En julklapp från mormor. :) De skall ta tåget till Kristianstad och gå där och mysa.

Kram på er alla från en Ulle som mår riktigt ok.. (förutam vissa biverkningar, men för mig är det att mår bra. :) )

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra!
Kramar i massor!
A-M

Andreas och Mörka Molly sa...

:)

Gitte, Blissa och Mango sa...

Så härligt !
Njut och mys med mamma och tjejjerna, glöm inte mannen! ;-)