måndag 11 januari 2010

Första skoldagen för Wilma är avklarad.. När vi vaknade i morse så hade Wilma lite ont i magen.. det pirrade ganska bra där. ;) Hon fick i sig lite frukost och vi fick upp Wiola med till slut. När vi kom till skolan så fick vi sitta och prata med hennes nya fröken en liten stund och hon var jättegullig och det kändes så bra.

Sedan gick vi in i klassen. Wiola fick rita lite och Wilma fick göra diagnostiskt prov i matte för klass tre. Fröken testade dem lite... sedan var det presentation av alla klasskamraterna. Det var 11 tjejer och 7 killar i klassen och det var många som gick på scouter, idrottade och hade husdjur. Verkar passa Wilma bra. :) Fröken läste högt en stund och sedan var det rast. Jag och Wiola var med ute en stund och jag fick verkligen tjata Wiola från skolgården. Efter rasten åkte jag och Wiola och tog prover, en tur till banken, apoteket och affären.. sedan var det lunchdags med pannkakor. David kom hem och tog sig några han med. :)

Tjejerna i Wilmas klass var jättegulliga och tog hand om Wilma och visade henne runt och fick henne att känna sig välkommen. När skolan var slut så hade Wilma redan en kompis som hon lekte med en stund här och sedan hos henne. Det känns verkligen jättebra alltihop och Wilma är så nöjd. Läser redan läsläxan och tränar engelskan till på fredag. :) Hon har pratat med massor idag och berättat om deras schema och att de går och badar varannan vecka i badhuset osv. Ikväll kan hon knappt somna för hon längtar redan till imorgon.

Gud va lycklig man kan känna sig som mamma. <3






Här är tjejerna i bilen på väg ner i söndags.










Nu skall vi ha några dagar ensamma. David skall till Stockholm med jobbet.. jag skall försöka fixa lite. Idag har det bara hunnits med tre lådor, men jag är helt slut så det får bli i den takten.


Kram på er alla!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad skönt att det gick bra för Wilma första skoldagen. Jag har tänkt på henne.
Kram Suzie

Anonym sa...

En av de saker som gör en mamma mest lycklig - att det funkar i skolan och med vänner!!!
Kram
Ann-Marie